Takk for ditt spørsmål til. Takk for at du skriver til!Jeg føler virkelig med deg, og forstår at dette er plagsomt for deg! Utflod /slim er veldig vanlig hos. Små blødninger kan komme av at du har fått en liten rift i slimhinnen i skjeden. Takk for at du stiller spørsmål til oss. . Det kan være at den blir blodig, gul, grønnlig. Etter jeg begynte på jerntabletter har mensen vært helt forferdelig. Lurer på hva det er og hva det kan bety?  Du må nesten gi det et par måneder før du ser en evt. Klarer ikke å bruke det.

Billige kostymer til voksne mia gundersen pupper

Jeg ligger ofte i fosterstilling og går rundt for å prøve å få smertene til å bli mindre, men det funker ikke. De fleste kjenner smerten nederst i magen, men den kan stråle ut i ryggen og nedover bena. Jeg kan berolige deg med at det er helt normalt og ufarlig om mensblodet ditt er svart. Det du beskriver er en vanlig bivirkning. Både jenter og gutter har knappenål store talgkjertler i underlivet. Treg mage og blod ved avføring, under mensen. Hvordan får man mensen? Soppinfeksjoner er vanlig hos kvinner. Går det an å bade uten tampong? P-stav, brun utflod, hei Så bra at du bruker prevensjon og at du er oppmerksom og sjekker opp utflod og endringer i underlivet. Det er vanlig å ha smerter under mensen. Hei Blødninger ved samleie kan ha flere årsaker. Takk for at du skriver til meg her på Det du forteller om er det som kalles for utflod. Jeg bruker p- piller og får noen ganger smerter i magen som kjennes ut som eggløsningssmerter.

Det kan absolutt være veldig hemmende, og spesie. Jeg har blødd mye mer enn før og det kommer masse blodklumper og jeg har store menstruasjonssmerter. Slik som du beskriver symptomene dine har du fått en skjedebetennelse. Kan jeg fortsatt ha klamydia etter en kur? Hei Jeg regner med at det er mensen du sikter til her. Jeg hadde sex for ca to uker siden. . Hva hjelper mot ekstrem mensen kramper/smerter? Kløe og svie 3-4 dager før mensen, det forsvinner ganske fort etter jeg har fått mensen Hei jente. Jente, 14, har vondt i magen og har hatt det i lang tid. Kan hun bruke paralgin forte mot menssmerter? Ca 3-4 dager etter hadde jeg vondt i magen og begynte å blø.
Sexy asian girls hønefoss

Noen blør mye under mensperioden og spesielt. Det er dessverre en del jenter som sliter med sterke menssmerter. . Jeg blødde i nesten en uke. . Dette lignet veldig på mensen. Hei Så flott at du skriver til oss i!