Regisztráció Elfelejtett jelszó
A Greenmania egy aktív, zöld közösség. Írj, fotózz, tölts fel és köss barátságokat!
Eddigi tagjaink
7.8
focimeccsnyi stadion világításával járó CO2 kibocsátást spóroltak meg.

Jogi nyilatkozat

A Greenmania.hu weboldalon található tartalom az Ecocaritas Nemzetközi Karitatív Környezetvédelmi Közhasznú Egyesület szellemi tulajdona.

Az Ecocaritas Nemzetközi Karitatív Környezetvédelmi Közhasznú Egyesület fenntart minden, a Greenmania.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Greenmania.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá az Ecocaritas Nemzetközi Karitatív Környezetvédelmi Közhasznú Egyesület előzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is.

A Greenmania.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a Greenmania.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Greenmania.hu-ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.

A Greenmania.hu domainnév, szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása – a weboldalra, termékre vagy az Ecocaritas Nemzetközi Karitatív Környezetvédelmi Közhasznú Egyesületre hivatkozás kivételével – kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.